2016. január 14., csütörtök

Hajbeültetés után

A műtétet követő hét napban számomra a legfontosabb az orvos utasításainak maradéktalan betartása volt. Főleg az első napokban igyekeztem mindenféle mozgást lassan és óvatosan végezni, ezzel is elkerülve a megemelkedett pulzusszámot és vérnyomást. 

Kezdetben enyhén duzzadtak voltak az érintett területek, azonban ez teljesen normális állapot a beavatkozást követő egy-két napon. Ez első három napon éreztem, hogy gyulladásban vannak ezek a területek, de egyáltalán nem volt számomra fájdalmas ez az állapot, viszont a negyedik naptól már kezdtem érezni a gyulladáshoz köthető fájdalmakat, de megnyugtathatok mindenkit, hogy ezek sem voltak elviselhetetlenek.
 
Hajbeültetés után 2 héttel
Napi 2 fájdalomcsillapítóval teljesen jól éreztem magam és teljesen megszűntek a fájdalmaim. A hetedik napon már csak 1 fájdalomcsillapítóra volt szükségem, majd a két nappal később, már egyáltalán nem volt szükség semmilyen gyógyszerre. Összegezve, egy átlagos fájdalomtoleranciával rendelkező ember számára egy-két kellemetlen pillanattól eltekintve egyáltalán nem megterhelő a beavatkozás utáni első hét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése