2016. január 4., hétfő

A műtét - kiváló szakmai tapasztalat és profizmus

A beavatkozással kapcsolatosan teljes mértékben pozitívak a tapasztalataim. Maga a hajbeültetés három hosszabb részfolyamatból tevődik össze, azonban ezek semmilyen kellemetlenséggel nem járnak, leszámítva az egyes beavatkozások előtti fájdalomcsillapító injekciókat, amelyek érthetően nélkülözhetetlenek, viszont segítségükkel teljesen fájdalommentesen történik a műtét.  

A beavatkozás egyes periódusai alatt a páciensnek lehetősége van zenét hallgatni, vagy pihenni. Egy fontos és figyelmes pozitívumként jegyezném meg, hogy délben, vagy kora délután a beavatkozás előrehaladásától függően a klinika egy kiváló ebédre invitálj meg a páciens, melyet maga a páciens választhat ki különböző éttermek kínálatából.

A klinika valamennyi munkatársa, beleértve a doktorokat, az asszisztenseket és az adminisztratív kollégát nagyon készséges és segítőkészek volt az egész nap folyamán. A műtét egyeses periódusait követően mindig rendelkezésre álltak, ha bármilyen kérdésem, vagy kérésem volt. A műtétet végző orvos mindig pontosan elmagyarázta a beavatkozás soron következő mozzanatának folyamatát.

Hajbeültetés után közvetlenül



Összegezve elmondhatom, hogy valóban jó választás volt a HairHungary Klinika. A szakmai és technikai személyzet kiválóan képzett és mindenki kellő tapasztalattal rendelkezik. Külön kiemelném a beavatkozást végző orvost, aki nem csak kiváló szakmai felkészültsége és profizmusa, de az egész napos kimerítő áldozatos munkájával és segítőkészségével bárki megbecsülését méltán kiérdemelné.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése