2017. október 2., hétfő

Hajbeültetésem végeredménye


A hajbeültetés végeredményét illetően kellően sűrű és erős végre mindenhol a haj szerkezete ahhoz, hogy mostanra már még hosszabbra meghagyhassam a frizurám. 

A napokban vágattam ismét a hajam, és most 16-20 mm-re hagytam meg az érintett területet, ami nagyon jó összképet mutat. Teljesen elégedett vagyok az elért eredménnyel, amit a beavatkozást végző doktornak köszönhetek. Azt gondolom, hogy valóban nagyon jó munkát végzett, és igazán hálás lehetek neki és a kollégáinak is egyaránt. 

Hajbeültetésem végeredménye


A Bio-Szelénium táplálék kiegészítő számomra nagyon bevált, továbbra is használni fogom. Egyébként azért is tudom ajánlani mindenkinek, mert a haj szempontjából lényeges ásványi anyagok mellett más, a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz.

1 megjegyzés:

  1. Menderita turun peranakan? Ingin sembuh dari turun peranakan? Apa sih Obat Turun Peranakan yang bagus dan tepat dipilih? Pom Mini Digital Apakah turun peranakan memang bisa disembuhkan dengan obat? Jawaban dari semuanya pertanyaan tersebut akan kami rangkum dalam pembahasan berikut ini. Temukan jawabannya disini! Jelly Gamat Gold-G

    VálaszTörlés